Credit Prima Casa

credit prima casa

Bijuterii, computere, smartphone-uri sau călătorii? Nu se poate! Marea dorință a brazilienilor e să știe cum să-și ia propria casă! Și pe măsură ce vremurile se schimbă, se pare că ambițiile rămân aceleași. Și nu e mai puțin! La urma urmei, cheltuielile cu chiria de obicei erodează puterea de cumpărare a oricui.

Cel mai rău este că, spre deosebire de investițiile făcute în Parlament, aceste cheltuieli nu reprezintă niciun randament pe termen lung sau majorare de capital. Sentimentul pe care îl are după ani și ani de plată este că a fost o cheltuială greșită. Acest lucru fără a lua în considerare, totuși, disconfortul de a trăi în proprietatea unei alte persoane, cu limitări de pensionare și chiar cu posibilitatea de reajustări bruște în contract.

Pe de altă parte, nici să-ți cumperi propria casă nu e o sarcină ușoară. La urma urmei, acesta este un obiectiv pe termen lung. Și în practică, puțini oameni au disciplina și organizarea necesară pentru a face un pas înainte în această direcție. Mai mult, vă amintiți că restricțiile actuale privind finanțarea sunt mai mari? De unde începem?

Check out chiar acum sfaturi pe care le-am pregătit pentru a vă ajuta să planificați pentru a cumpăra propria casă!

Cum pot să am propria mea casă?

Înainte de a vorbi despre posibile modalități de a plăti pentru tine de a cumpăra propria casă, ne-am decis să vă aducă unele sfaturi care pot fi importante pentru a atinge acest obiectiv mare. Întrucât aceștia sunt pași fundamentali pentru planificare, merită să fim cu ochii pe ei. Uite!

Calculați suma optimă pentru a salva

La fel de mult ca scopul final este de a cumpăra de fapt proprietatea, este important să se stabilească obiective mici în timpul călătoriei. Și una dintre ele implică definirea exact cât de mult ar trebui să salvați

În primul rând, dacă alegeți să finanțați, este esențial să luați în considerare faptul că costurile fixe vor fi mai mari decât dacă ați închiriat o proprietate. Acest lucru se datorează faptului că, în medie, o dispoziție tipică de finanțare se rotește de obicei în jurul valorii de 1% a bunului. În cazul clădirilor, acest procent este de 0,5% în medie. Doar țineți minte că, la sfârșitul plății, rezultatul este sfârșitul chiriei și creșterea activelor!

 

 

Lasă un comentariu