CREDIT IPOTECAR

Cauta cel mai bun credit ipotecar:

Un ghid plin de sfaturi practice pentru a vă orienta și alegeți cea mai potrivită ipotecă pentru nevoile dumneavoastră

Din colaborarea dintre Mutuionline.it și consumatorii din Uniunea Națională s-au născut în Ghidul “Cum să alegeți Ipoteca?”, al cărui obiectiv este să răspundă celor mai comune întrebări și îndoieli ale consumatorilor cu privire la un produs financiar complex, cum ar fi ipoteca.

Ghidul ” Cum să alegi Ipoteca?”, el răspunde la aceste și multe alte întrebări, oferind, de asemenea, un vademecum util cu sfaturi “nu uita”.

Cum voi alege Ipoteca?

Massimiliano Dona, Președintele Uniunii Naționale a consumatorilor, prezintă Ghidul: “există ipoteci și ipoteci. Găsirea soluției ipotecare corecte înseamnă economisirea a sute de euro pe an.

Cu toate acestea, pentru a face alegerea corectă trebuie să vă comparați și să vă orientați printre diferitele oferte ale băncilor, iar astăzi, datorită comparatorilor online, este mai ușor. Doar pentru a ajuta consumatorii în această operațiune se naște ghidul realizat de UNC în colaborare cu MutuiOnline.it”.

Confortul băncii lor și “fă-o tu însuți”: rar, banca ta este, de asemenea, cea care oferă cele mai bune condiții de împrumut de pe piață, și obține o ipotecă cu o altă bancă nu este obligată să schimbe Institutul, nici nu implică o creștere a costurilor. Trebuie să evaluați un număr mare de oferte diferite, iar “fă-o singur” poate genera erori. Este bine să comparăm multe oferte prin intermediul serviciilor care vă permit să faceți acest lucru în deplină transparență, cu posibilitatea de a beneficia, de asemenea, de asistență și consiliere pentru alegerea ipotecii”.

 

Lasă un comentariu