Credite pentru rau platnici 2020

Credite pentru rau platnici 2020Credite personale vă poate ajuta să consolideze datoria şi Fondul de achiziţii majore fără a utiliza carduri de credit. În plus, împrumuturile negarantate nu necesită să vă riscați casa sau mașina ca garanție așa cum fac alte tipuri de împrumuturi. În timp ce poate fi mai dificil pentru a obţine aprobat pentru un împrumut personal cu rău de credit, aţi putea fi încă în măsură să se califice.

Din păcate, opţiunile pot fi limitate cu rău de credit, şi de împrumut pot fi mai scumpe. Am revizuit peste 50 creditorii pentru a găsi cele mai bune credite de rău de credit de la creditori care oferă de obicei competitiv (deşi nu neapărat scăzut) ratele dobânzilor şi care sunt, de asemenea, mult mai probabil să vă aprobe cu rău de credit. Pe baza acestor criterii, aici sunt ponturi noastre pentru creditori care oferă cele mai bune credite personale pentru rău de credit.

Băncile locale și sindicatele de credit: Cel mai bun pentru ratele scăzute ale dobânzii

Într-o lume a creditelor bancare online și peer-to-peer (P2P), instituțiile de cărămidă și mortar pot părea irelevante. Dar ele sunt încă utile, mai ales dacă aveți credit rău. Cele mai bune oferte vedeţi publicitate online sunt disponibile numai pentru debitori cu credit excelent. Dar banca locală sau uniunea de credit ar putea fi dornici de a servi comunitatea şi de a lucra cu debitori care au mai puţin decât perfect de credit.

Sindicatele de credit, ca instituții non-profit, ar putea fi un pariu deosebit de bun – dar nu exclude băncile mici. Sindicatele de credit sunt unice, deşi, deoarece acestea pot oferi Payday alternative credite (PALs) în plus faţă de împrumuturi personale. În funcţie de rating de credit, aceste împrumuturi mici, pe termen scurt ar putea fi mai bine decât orice altceva disponibile.

Ce înseamnă să aibă Bad Credit

Credite pentru rau platnici 2020Când spunem “credit rău”, aici, ne referim la scorul dvs. Modelul de notare FICO 8 clasifică scoruri de 579 şi mai mici ca rău de credit. Dacă aveți un credit puțin mai bun, vă recomandăm să vă uitați la împrumuturile personale pentru un credit echitabil – s-ar putea să aveți mai multe opțiuni și să vă calificați pentru condiții mai favorabile.

Cum ştii ce Credit scor gama vă aflaţi în?

Există câteva diferite de credit notare agenţii care vă oferă un scor de credit. Scorurile de credit FICO sunt populare și sunt adesea disponibile gratuit prin intermediul companiei cardului de credit sau al băncii. FICO scor de credit variază sunt după cum urmează:

Procesul de a aplica pentru un împrumut este similar dacă aveţi rău de credit sau excelent de credit. Selectaţi cel puţin trei creditori, şi compara ofertele cu rata dobânzii, taxele de iniţiere şi alte caracteristici în minte. Dacă are sens să avanseze, se aplică pentru un împrumut. Este posibil să dureze ceva de lucru suplimentar pentru a găsi creditor dreapta, dar lista de mai sus ar trebui să vă ajuta să restrânge lucrurile.

În funcţie de creditor, ar putea aplica în întregime online sau completaţi cererea dumneavoastră pe hârtie. Planificați să furnizați detalii despre dvs. (numărul și adresa dvs. de securitate socială, de exemplu), precum și informații despre venitul dvs.

Credite pentru rau platnici 2020Creditorii revizui cererea dumneavoastră după ce îl trimiteţi, şi ei pot cere informaţii suplimentare pentru a ajuta cu decizia de aprobare. Furnizați informațiile necesare cu promptitudine pentru a menține lucrurile în mișcare înainte și cereți clarificări dacă nu sunteți sigur ce să le dați. În unele cazuri, procesul se mișcă rapid și este posibil să primiți un răspuns în aceeași zi.

Odată ce împrumutul este aprobat, creditor dumneavoastră completează finanţarea. În multe cazuri, creditorul transferă bani direct în contul dvs. bancar electronic.

Ce sunt Bad Credit împrumuturi?

Credite pentru persoanele cu scoruri de credit săraci au rate ale dobânzii mai mari decât persoanele care se aplică pentru credite cu un scor bun de credit. Împrumuturi făcute la oameni cu rău de credit, de asemenea, uneori au taxe mai mari sau vin în cantităţi mai mici decât ceea ce cineva cu un scor bun de credit se pot califica pentru.

Lasă un comentariu