Credit online in rate in 24 ore

Credit online in rate in 24 oreCardurile de credit continuă să fie un mod important de plată pentru unele țări din Asia Creșterea plăților digitale scutură industria cărților de credit Trecerea continuă către economii fără numerar

Printre produsele de consum, cardul de credit este încă una dintre cele mai profitabile surse de venit pentru bănci, având în vedere marjele puternice ale dobânzii nete pe care le generează. Popularitatea de e-commerce şi creşterea puterii de cumpărare a consumatorilor au contribuit la utilizarea în continuare a cardului de credit. Cu toate acestea, pe măsură ce apar alte modalități alternative de plată, cum ar fi portofelele mobile, concurența în spațiul de plăți se micșorează. Băncile sunt provocate să inoveze și să țină pasul cu noii jucători, precum și să ofere consumatorilor propuneri de produse mai atractive și tranzacții garantate.

Credit in rate rapid si accesibil

Numărul de carduri de credit din China a crescut semnificativ, de la 229,7 milioane în 2010 la 432 milioane în 2015, o creștere de 88 %. Cu toate acestea, aceste cifre au început să scadă de la 2014. Între 2014 și 2015, numărul total de carduri de credit a scăzut cu 5% de la 455 milioane în 2014 la aproximativ 432 milioane în 2015 (Figura 1).

Acest declin se datorează în mare parte o schimbare şi schimbare în atitudinea consumatorilor faţă de carduri de credit. Proeminența crescândă a tehnologiei și serviciilor, cum ar fi plățile mobile și online, a contribuit, de asemenea, la scăderea utilizării cardurilor de credit. În plus, băncile au redus numărul de produse pe bază de carduri pe care le oferă și în schimb și-au concentrat eforturile pe o gamă mai mică de carduri pentru plăți online.

În plus, tinerii Chinezi sunt mult mai savvy cu numerar și cardless tranzacții, cum ar fi pioneer de plată on-line servicii, cum ar fi Alibaba Alipay și Tencent Tenpay, care au dobândit o cotă de piață semnificativă pe piața de lider UnionPay. În plus, companii precum Alipay și Tencent au colaborat cu băncile și aplicațiile de comunicare și au eliberat aplicațiile lor, eliminând clienții de la echipamentele tradiționale.

În ianuarie 2015, Tencent a lansat ceea ce pretinde că este prima bancă online a țării, WeBank. Compania își propune să ofere diferite servicii financiare mai multor persoane din țară. Cardurile de credit în vigoare pot scădea și mai mult, deoarece serviciile bancare mobile și online câștigă popularitate mai mare. Cu toate acestea, cheltuielile de card de credit va experimenta încă o creştere durabilă.

Credit de nevoi personale in rate lunare

Credit de nevoi personale in rate lunareCerințe mai stricte pentru emiterea cardului, precum și anularea cardurilor inactive și inactive, a dus la această schimbare. În plus, încetinirea economică a forțat mulți clienți să-și tranzacționeze cardurile de credit pentru carduri de numerar pentru a evita depășirea cheltuielilor. Un exemplu de un card de numerar este cardul T-bani, care este un card reîncărcabilă utilizate pentru a plăti taxele de transport pentru metrou şi autobuze. Cardul T-money poate fi folosit și pentru a achiziționa bunuri în magazine și alte puncte de vânzare cu amănuntul.

Potrivit Băncii Coreei (BOK), doar aproximativ 20% din tranzacțiile efectuate pe piață sunt bazate pe numerar, ceea ce arată un interes în creștere în țară pentru a trece la o societate fără numerar până în 2020. Pentru a realiza o societate fără numerar, sunt testate multe sisteme și tehnologii.

Cea mai populară tehnologie permite transferul de schimbare de la o tranzacție în numerar în cardul T-money al unui client, care efectuează aproape 43 de milioane de tranzacții în fiecare zi.

Cardurile de credit au scăzut, de asemenea, de la dezastrul 2014, în care un lucrător IT din Biroul Coreean de Credit a furat detaliile cardului de credit și numerele de securitate socială de aproximativ 20 de milioane de sud-coreeni. Sentimentele consumatorilor au rămas volatile, mulți optând să utilizeze un card de debit, ceea ce le împiedică să completeze detaliile personale în timp ce efectuează plăți online.

În plus, dezvoltatorii fintech, cum ar fi Naver, Kakao și Samsung, s-au concentrat pe dezvoltarea platformelor de plată mobile pentru a asigura mișcarea clienților de la computere la dispozitive mobile. Aplicația de mesagerie și comunicații Kakao oferă chiar utilizatorilor săi de plată mobili posibilitatea de a efectua o gamă largă de tranzacții de zi cu zi, eliminând aproape nevoia de card de credit sau de numerar în viitor. Toate aceste evoluții contribuie la reducerea utilizării cardului de credit în Coreea de Sud.

Credit online nebancar fara acte

Un sondaj MasterCard în 2014 a arătat că, în medie, fiecare din Singapore a avut 3.9 carduri de credit. Singapore este una dintre țările cele mai pro-card cu mai mult de 38% rata de penetrare, în comparație cu alte țări din Asia de Sud-Est, care au mai puțin de 5% ratele de penetrare. Această rată ridicată de penetrare este rezultatul campaniilor de marketing agresive ale băncilor, care oferă beneficii și privilegii suplimentare clienților care efectuează plăți cu carduri de credit. De exemplu, cardul de credit al ANZ oferă clienților opțiunea de a-și alege propriile categorii de recompense.

Există, de asemenea, o preferință ridicată în rândul publicului pentru plăți contactless mai rapide și mai convenabile. De asemenea, în iulie 2015, guvernul a investit $ 160 milioane pentru a sprijini industria fintech pentru următorii cinci ani. Astfel de investiții au contribuit la o creștere a plăților fără numerar în Singapore. O rețea de comerț electronic în plină expansiune, o acoperire impresionantă a rețelei și rate ridicate de utilizare a smartphone-urilor vor transforma Singapore într-o societate fără numerar până în 2020.

În plus, odată cu înfrângerea plăților fără contact și apariția jucătorilor fintech, tranzacțiile fără numerar care utilizează cardurile de credit arată că se confruntă cu noi oportunități în următorii câțiva ani.

Credit in rate urgent pe 5 ani

În Thailanda, numărul de carduri de credit în circulație a crescut 53,5% de la 14,2 milioane în 2010 la 21,8 milioane în 2015 (Figura 4). Unii factori au contribuit la o creștere constantă a utilizării cardurilor de credit în țară sunt creșterea veniturilor pe cap de locuitor din Thailanda, care se așteaptă să crească cu 6.1% în 2016. Există, de asemenea, un aflux de bănci inovatoare, precum și eforturi sporite de modernizare a infrastructurii de plăți. Băncile explorează, de asemenea, utilizarea tehnologiilor mobile și a rețelelor sociale pentru a-și promova produsele și serviciile și pentru a oferi o mai bună implicare a clienților.

Cardurile sunt emise pentru o varietate de scopuri, inclusiv carduri preplătite pentru transport, cumpărături online și divertisment, care devin din ce în ce mai populare. O economie Thai în creştere şi creşterea numărului de clasa de mijloc şi tinerii au dus la o cerere mai mare pentru carduri de credit.

În plus, valoarea cheltuielilor este de asemenea probabil să se deplaseze în sus, deoarece valoarea comerțului electronic din țară crește, în timp ce industria turismului local funcționează bine. Chiar și thailandezii locali sunt încurajați să utilizeze în mod activ cardurile de credit și alte carduri de plată prin oferte de cashback, reduceri și recompense.

Economia în creștere a Thailandei, creșterea venitului disponibil și creșterea perspectivelor de comerț electronic vor induce o cerere și o distribuție mai mare a cardurilor de credit în viitor.

Credit doar cu buletinul in rate lunare

Credit doar cu buletinul in rate lunareNumărul de carduri de credit în vigoare în Vietnam este în continuă creștere, deși o mare parte a populației nu este familiarizată cu efectuarea plăților folosind carduri de plastic. Din 2010, numărul cardurilor de credit aflate în circulație a crescut de la 0,4 milioane în 2010 la 4,4 milioane în 2015.

Această creștere poate fi atribuită îmbunătățirilor extinse ale infrastructurii, sistemelor, tehnologiei și marketingului de către băncile locale. Multe bănci comerciale au dezvoltat, de asemenea, soluții creative, cum ar fi scutirea clienților de la plata taxei anuale pentru primul an pentru acoperirea costurilor de dezvoltare.

În plus, aproximativ 40 de bănci comerciale au integrat mai multe caracteristici în cardurile lor de credit, cum ar fi serviciile bancare online personale, plățile directe pentru utilități și alte bunuri și servicii achiziționate, tehnologia EMV și sistemele de plăți nearfield Communication (NFC).

Din aceste motive, valoarea tranzacției cardurilor de credit a crescut rapid. Cu toate acestea, există încă o mulțime de carduri emise neutilizate din cauza unei preferințe mai mari pentru tranzacțiile pe bază de numerar. De fapt, mai mult de 90% din plăți sunt procesate cu numerar. Guvernul a introdus recent măsuri pentru a schimba comportamentele de plată ale consumatorilor și pentru a crește tranzacțiile fără numerar.

În prezent, doar în jurul valorii de 22% din populația Vietnamului are acces la servicii financiare electronice. Cu eforturi consistente atât din partea guvernului, cât și a sectorului bancar pentru a promova incluziunea financiară și o cultură fără numerar, numărul de carduri în vigoare și volumul tranzacțiilor vor crește în viitor.

Credit online in rate de la IFN

Fiecare țară trece printr-o tranziție într-o economie fără numerar. Înainte de 2013, numărul de carduri de credit emise a crescut substanțial. Cu toate acestea, a existat, de asemenea, o scădere a numărului de carduri de credit în multe țări, odată cu apariția conceptului “fără card”. În plus, problemele predominante ca card de credit fraudă şi securitate cibernetică încălcări şi ameninţări au contribuit, de asemenea, la o astfel de tendinţă. Următorul pas pentru bănci este de a găsi posibilitatea de a crește utilizarea cardului de credit într-o societate fără numerar, și să caute modalități de a dezvolta produse de carduri de credit în apariția de “cardless”, concept cu posibilitatea de a elimina atât de card de credit și de numerar în viitor.

 

Lasă un comentariu